November på by airaM

Nu går vi in i en ny månad, årets tråkigaste månne? Kallt, regnigt, mörkt och tråkigt i all ära, men här på by airaM håller vi skenet uppe.

Oktobers True Message-försäljning var finfin och den ska jag redovisa för er i kväll eller i morgon. Då får ni se hur mycket pengar som går till Bröstcancerfonden, som alltså var målet för For Every Single One i oktober.

  • November månads välgörenhetsorganisation blir Unicef. Unicef jobbar för världens alla barn, i världens alla hörn och varenda krona är livsviktig. Hoppas att vi kan hjälpas åt att hjälpa barnen, samtidigt som vi smyckar oss själva eller någon i vår närhet. Alltså – 5% av intäkterna på True Message-serien går under november månad till Unicef.
  • Julafton är en månad och 23 dagar bort och för att slippa julklappshetsen längre fram kan det vara bra att vara ute i god tid. Därför har by airaM ett bra erbjudande nu. 1-14 november är det 30% rabatt på alla smycken, förutom de som ingår i True Message-serien. Det ni behöver göra för att ta del av rabatten är att gilla by airaM på facebook, hur enkelt som helst.

Kolla igenom arkivet och se om ni hittar något till er själva eller något ni kan ge bort i julklapp – alternativt kom med egna önskemål om design. Sånt är alltid välkommet på by airaM.

Vid eventuella frågor eller önskemål – lämna en kommentar eller maila byairam@hotmail.com.

Kärlek – Maria. 🙂

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: